Vágólapra másolva!

Fotó: Arany-Média
Hó nem valószínű, hogy lesz a hétvégén, verseny viszont annál inkább

A futó és kerékpáros futamoknak korábbi tapasztalat vagy előképzettség nélkül is neki lehet vágni. A kutya vezetésében van csak eltérés, a póráz itt nem kézben fogva, hanem derékra erősítve kapcsolódik a gazdihoz. Ha van rá lehetőség, vigyünk magunkkal egy nadrágszíjat, körülbelül 2 méter hosszúságú forgókarabinerrel felszerelt kötelet vagy pórázt, illetve párnázott húzóhámot. A hiányzó felszereléseket a szervezők pótolják majd.

A jelentkezés módjáról információt Ragula Regina ad a (06-30)343-6082-es telefonszámon. A nevezési határidő november 17. szombat reggel 9 óra. A részvételi díj korcsoportonként és kategóriánként változó: gyermek és ifjúsági indulóknak a nevezés ingyenes, felnőtt futó és kerékpáros kategóriákban 500 Ft, a 4, 6, 8 kutyás fogatok esetében 1000 Ft ellenében lehet rajthoz állni.

A biztonság érdekében a verseny területére és környékére csak olyan kutya vihető be, amely állategészségügyi szempontból megfelelő állapotban van, a szükséges oltásokat megkapta és ezt kísérője az állat oltási bizonyítványával igazolni is tudja.

Korábban: