Vágólapra másolva!

A

Fotó: Arany-Média
Raid Gauloises

A kárpátiai kalandverseny a Gyilkos-tótól indul, itt lesz az első táborhely, illetve az ismerkedés. Augusztus 2-3-án alternatív programok várhatóak: rappelezés, túrák a környéken, illetve interaktív játékok. Augusztus 4-én lesz a hivatalos rajtolás: tutajépítés a Békás-tavon, azt követően pedig kerékpározás a Gyilkos-tóig. 5-én kanyonjárás, ereszkedés kötélen és gyalogtúra a Nagyhagymás gerincen, szerepel a programban. Az utolsó nap, 6-án Gyímesfelsőlokon érnek a csapatok célba, és itt lesz a díjkiosztó is. A szervezők levezetőt is terveztek: augusztus 7-én - akinek még van ereje annak - Moldvába lehet kirándulni, de rendeznek interaktív játékokat is.

Egy csapat négy személyből állhat, vegyesen nők és férfiak. A résztvevőknek rendelkezniük kell kerékpárral, lehetőleg mountain bike-val. A rendezők étkezést és táborozóhelyet a program ideje alatt biztosítanak, illetve szállítást is a legközelebbi vonatállomástól a verseny kezdésének helyszínére. Természetesen a sátorról a résztvevőknek kell gondoskodniuk.

Bár a nevezési határidő már rég lejárt, mint azt megtudtuk: az utolsó napokban is elfogadnak jelentkezéseket; sőt, amennyiben szükség van rá, még a csapatok összehozásában is tudnak segíteni. A részvételi hozzájárulás 150 USD-nak megfelelő LEJ. A csapatok és a szervezők augusztus 1-jén este 18 órakor találkoznak. Akik vonattal érkeznek, azokat a gyergyószentmiklósi vasútállomásnál várják (igény szerint innen a szervezők biztosítják az utazást a Gyilkos-tóhoz), akik pedig személygépkocsival érkeznek, azokat a Gyilkos-tó melletti Napsugár (Hotel Raza Soarelui) szálló közelében lévő táborhelyen.

Indulás előtt persze mindenki érdeklődjön a szervezőknél: Outward Bound Romania Társaság az Ifjúságért; telefon: (00 40-65) 210-905. Információ kérhető továbbá Vajda Györgytől is a [email protected] címen is.

(Arany-Média)

Korábban:

Kalandra fel!

Proathlon Iron Tour