Vágólapra másolva!

A Velencei-tó partján már szerdán állni fog a bál. A gárdonyi strandon ugyanis ekkor rendezik a totálfoci-bajnokság ötödik fordulóját. A továbbjutók aztán szerdától szombatig pihenhetnek egy keveset, de július 28-án ismét ki kell állni a dicsőségért. A hatodik versenynapon azonban már nemcsak a foci szerelmeseinek kedveznek a szervezők. Erre a napra esik még a Sole fesztivál és este a United élő koncertje is.

Ám a vasárnap sem telhet játékos viadalok nélkül. Július 29-én csapnak össze a strandröplabda-csapatok is, és bárki bizonyíthat a vízifejelés-versenyen. Természetesen a család apróságai sem maradhatnak ki a sorból. Őket várják a kalandparkban vagy a játékvilágban. A nagyobbak is próbára tehetik magukat a mászófalon vagy a csúszótekében és a már hagyományos vízifocimeccseken, de a merészebbek csatlakozhatnak a kommandós kiképzőbázishoz is.

A programokról további információ a www.bal-na.hu oldalon olvashat minden érdeklődő, de telefonon a (06-20) 921-8311-en, illetve (06-22) 22-355-044-es számokon is érdeklődhet bárki a szervezőknél.

(Arany-Média)