Vágólapra másolva!

Július 21-én és 22-én érdemes a Balaton helyett a Velencei-tóhoz utazni. Gárdonyban ugyanis a sportprogramok mellett hab-party is lesz.
Szombaton rendezik a Total Foci bajnokság negyedik sportnapját, amire bárkit szívesen várnak a szervezők. Vasárnap pedig egész nap strandröplabda-körversenyt tartanak a homokos parton. De nem mindennapos kínálattal várják a szervezők a csupán strandolni vágyó nagyközönséget. Azoknak is jut bőven kikapcsolódási lehetőség, akik családostul érkeznek a gárdonyi strandra.

A gyerekeket felfújható játékvilággal, eredeti fa játszótérrel, gyermekmedencével, kalandparkkal, csúszótekével és mászófallal várják a hangulatfelelős "bál-nások". A felnőttek pedig kedvükre strand- és vízifocizhatnak egész nap, de ott a minitenisz, a kultusszá váló röplabda, a tradicionális tollas és lábtenisz is. Persze a kör még nem zárult be ennyivel. Az ínyenceknek van még lábtoll-labda és pétanque lehetőség, a harciasabb kedvű strandolók pedig a kommandós kiképzőbázist ostromolhatják.

A programokról további információ a www.bal-na.hu oldalon olvasható, vagy telefonon a (06-20) 921-8311-en, illetve (06-22) 22-355-044-en kérhető a szervezőktől.

(Arany-Média)