Vágólapra másolva!

Csere Csaba Kupa néven szerveznek a hétvégén hegyikerékpáros versenyt. A Csillebérci Ifjúsági Tábortól (XII:, Konkoly Thege u. 21.) induló viadal a Magyar Kupa hatodik futama. Persze mindez nem azt jelenti, hogy csak profik állhatnak rajthoz; az amatőröknek külön futamot indítanak.

Nevezni már szombaton délután kettőtől lehet, egészen este hatig. Aki nem szereti elkapkodni a dolgokat, az a verseny előtt reggel hét óra és kilenc óra között 1200 forintos áron még megvásárolhatja a rajtszámot. Sőt, a hobbisok egészen délig gondolkozhatnak.

Az első rajt vasárnap tíz órakor lesz, ekkor a profi férfiak pattannak nyeregbe. Az 5,9 kilométer hosszú és 250 méter szintemelkedésű pályán a menők nyolc kört mennek. Ugyanennyit tekernek a profi U23-asok is. A profi junioroknak és nőknek, illetve a szenior és haladó kategória résztvevőinek viszont már csak öt kört kell menniük.
A többi kategória a második rajttal indul, melyet délután egy órakor "lőnek el". Itt a profi serdülőknek és a szenior B-seknek hármat, a hobbi junioroknak, serdülőknek és nőknek pedig két kört kell bicajozniuk.

A rendezők a nevezési díjból 200 forintot a Szent László Kórház Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak adományoznak. Aki a verseny előtt még információt szeretne kérni, az Molnár Dénes főszervezőnek a [email protected] címre írjon.

(Arany-Média)