Vágólapra másolva!

A Rafteam kezdőket és gyakorlott sportolókat is vár szombaton, július 14-én a szlovákiai Dunacsúnyba egy extrém vizes napra. A Budapesttől csupán másfél órányira lévő szlovák vadvízi tanpályán bárki biztonságosan megtanulhatja a kezdőlépéseket. Az oktatók ilyen körülmények között többször is meg tudják mutatni a különböző alaptechnikákat, a raftingolás "csínját-bínját".

A nap második részében, körülbelül három órától a csapat a győri Vízisí Centrumba látogat el. Itt lehet természetesen vízisíelni, de a merészebbek kipróbálhatják a wakeboardokat is.

A csapat minimum öt, maximum húsz fővel tervezi a kirándulást. Az utazást egyénileg kell megoldani, de kettőezer forint ellenében tíz jelentkezőt saját mikrobuszukban is tudnak szállítani a szervezők. Indulás reggel nyolc órakor Budapestről. Dunacsúnyba körülbelül fél tizenegytől kettőig tart a vadvízi oktatás, aztán indulás Győrbe. Itt addig vízisíel és wakeboardozik a csapat, ameddig csak jól esik.

Akiket csak a vadvízi oktatás érdekel, kilencezer-ötszáz forintért vehetnek részt a kiránduláson. Ebben már benne van a pályahasználati díj és a felszerelés. A plusz óra wakeboard "gyorstalpaló" kettőezer-ötszáz forintos pluszköltséget jelent, természetesen felszereléssel együtt.

A túrára jelentkezni a [email protected] e-mail-címen vagy a (06 20) 980-9179-es telefonszámon, Fábián Szilárdnál lehet.

(Arany-Média)