Vágólapra másolva!

Siklóernyős tanfolyam indul

"Gyorstalpaló" siklóernyős tanfolyam indul péntek este 6 órától. Aki ügyes, elszánt és rátermett, az egy hét múlva - természetesen sikeres záróvizsga esetén - már oktató nélkül is repülhet. Akinek nem sikerül a vizsga, annak sem kell elkeseredni: az egész éven át tartó hétvégi oktatásokon a tanfolyamot folytathatja.

A Siklóernyős Szakosztály vezetője elmondta: a tanfolyam idejére teljes felszerelést biztosítanak, amit aztán a vizsga után a szakosztálytagok a későbbiekben is használhatnak. Az intenzív tanfolyam július 6-án este 18 órakor kezdődik a II. kerületi Keleti Károly utca 15/a-ban, és július 15-ig tart. Az oktatás két-három órás elmélettel indul, majd szombaton már repülés vár a résztvevőkre.

A részvételi díj 42.900 forint, ami tartalmazza az elméleti anyag elektronikus jegyzeteit floppyn, a vizsgadíjat és egy videokazettát, amire a két "horror" besorolású oktatófilm - hogyan keveredjünk ki nehéz helyzetekből - mellett két "életérzés" és egy "burleszkszerű" kedvcsináló is került. Azok, akik rákapnak a dologra és egy teljes felszerelésre is beruháznak a szervezőknél, azoknak ingyenes az oktatás. Jelentkezni és érdeklődni a (06-30) 214-0144-es telefonszámon, vagy a [email protected] címen lehet.