Óriási esés után megvan a Next Top Model Hungary két újabb kiesője

Next Top Model Hungary
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Sírva beszélt az elmúlt hetekről a TV2 topmodellkereső műsorának egyik távozója, de a másik lány is megdöbbent.
Vágólapra másolva!

„Félek ettől a mai naptól, mert eléggé instabil a talaj. Mivel olvadt, így nagyon csúszósnak tűnik" - közölte Csordás Cintina a TV2 műsorának vasárnap esti adásában, Ausztriában, a havas hegyek között. Baranyi Panna meg is jegyezte, hogy "nagyon para ez a helyszín, biztos vagyok abban, hogy lesz esés." Ez így is történt, a havas fotózás elején az egyik modell, Cintia, hatalmasat esett. Itt tudja megnézni a jelenetet videón.

Eztán kiesett a versenyből Panna, aki úgy érezte, még van ideje bizonyítani - de nem így lett. "Szürreális álom ez, csak néztem, és meg se tudtam szólalni" - mondta. Részletek a videón. 

Később megint Cintia került a figyelem középpontjába, mert ő volt az egyik, aki veszélyzónába került, ki kellett állnia a zsűri elé. „Cinti, Anastasia, kettőtök közül valakinek véget ért a verseny. A catwalk alapján nem tudott dönteni a zsűri, úgyhogy a fotóra koncentráltak... Cinti, te folytathatod a versenyt!” - jelentette be Ördög Nóra, ez pedig azt jelentette, hogy a 18 éves Moricz Anastasia számára véget ért ez a reality.

A kiesett modell elmondta, hogy szerinte az, hogy Cinti tér vissza a többiek közé, mindenkinek sokkoló lesz. „De nyilván nem az én döntésem volt, elfogadom” – mondta, mást persze nem is nagyon tehetett volna. Utána valóban így történt, Cintia visszatérését, újabb megmenekülését volt, aki tátott szájjal nézte és úgy is maradt egy darabig, más lány pedig idegességében felnevetett. "Ez tényleg megtörtént... Én nem hiszem el" - ingatta a fejét Nikolett.

Tátott szájjal nézték a visszatérőt a Next Top Model Hungaryben 
Fotó: TV2

"Cinti, te valamit tudsz. Ha nem nyered meg..." - dicsérték kicsit később a továbbjutót, érezve, hogy komoly riválisra akadtak. Anastasia pedig könnyek között vallott arról, hogy folyamatosan komfortzónájukon kívül kellett teljesíteni, de nagy kaland volt számára és sok barátság alakult ki. "Tomán Szabinával volt egy jó beszélgetésünk, ami továbbra is megmarad a szívemben" – mesélte a kiesett modell.

Tomán Szabina arról beszélt neki, hogy biztos abban, hogy ezzel nem ért véget a modellkarrierje: amit a műsorban kapott, tanult, azt mind be tudja építeni a saját életébe és sokkal erősebb nőként megy majd tovább. „Folytatom az álmaimat és lehet, hogy én még jobban jövök ki ebből, mint mások” – reménykedett a kieső.

Ördög Nóra is bátorította, szép szavakkal igyekezett búcsúzni tőle. Szerint a lány egész családja nagyon büszke lesz arra, amit elért, és bízik benne, hogy rendezik majd a kapcsolatukat családon belül – mert nem éppen támogató közegből érkezett a versenybe.

Videón a búcsú: