Hatalmasat csalódott: megrázó élményeiről mesélt a TV2 sztárja

Vágólapra másolva!
A TV2 sztárja hiába szép és népszerű, a párkapcsolatokban nehezen boldogul.
Vágólapra másolva!

Ördög Nóra műsorvezetésével március 17-én került először adásba a Next Top Model Hungary, ami  azóta minden héten vasárnap este látható a csatornán. A valóságshow hazai verziójában a modelljelölteknek hétről hétre nem mindennapi tréningeken, küldetéseken, fotózásokon és divatbemutatókon kell bizonyítaniuk rátermettségüket. 

Az egyik legnépszerűbb modell, Hawa, ugyan nem szégyenlős, emiatt rengeteg férfi küld neki üzeneteket, úgy érzi, hogy a közeljövőben még nem áll készen egy párkapcsolatra. 

"Az utóbbi időben olyan sokat csalódtam, hogy talán most először az életemben azt gondolom, szünetet szeretnék tartani ezen a téren. 

Sokan átvertek, vagy utólag derült ki róluk, hogy mások, mint amilyennek mutatták magukat.

 Ám ez az egész nagyon érdekes. Mivel érzelmes ember vagyok, két kézzel tartom magamat vissza attól, hogy mások felé ténylegesen nyissak" - mesélte.

Korábban az interneten is ismerkedett, azonban hatalmasat csalódott, mikor találkozott a kiszemelt férfival. 

 "A mai világ komolyan mondom, eszméletlenül veszélyes és durva! A randizás is. 

Volt már olyan csalódásom, hogy a randin kicsit másképp nézett ki a srác, mint a fotókon.

 Én minden első találkozásnál megbeszélek a barátnőmmel egy úgynevezett biztonsági hívást. Van jelszavunk is, olyan becenéven hívom őt, amilyenen amúgy nm szoktam. Például telefonálok neki, hogy "Minden rendben van kincsem."Ilyenkor tudja, hogy el kell engem hívni, és én el is megyek azonnal" - árulta el Hawa, aki egy párkapcsolatban elvárja, hogy teljesen független legyen egy férfitól. 

"Fontos, hogy a párom mindenben támogasson, s nagyjából ugyanazt gondoljuk a dolgokról, hogy ne akarjon engem befolyásolni és másfelé terelni...Ne szóljuk bele a másik újába! 

Egyébként nem engedek olyan könnyen magamhoz senkit. Nagyon nehezen bízok meg az emberekben 

- nyilatkozta a Telenovella magazinban. 

Fel akarta adni a versenyt

Természetes, hogy a lányok egyre durvábban rivalizálnak egymással, emiatt állandó a feszültség köztük, minden adásban van valami vita, veszekedés. Kouyaté Hawa Krisztina mostanra úgy érzi, lelkileg eljutott arra a pontra, ahonnan már nem bír, nem akar felállni, és feladja a versenyt. S bár múlt héten az állatos fotózás után kemény kritikát kapott Axente Vanessától, nem emiatt omlott össze.

"A zsűri véleményét – bár néha pár másodpercig durcás vagyok, ha olyan – de mindig elfogadom, tanulni jöttem ide" - mondta, majd hozzátette:

A gondot az okozta, hogy hetekig távol voltam mindenkitől, nem tudtam semmit a családról, nem tudtam semmit az akkori páromról. Nagyon egyedül éreztem magam, hiába jött oda hozzám látszólag barátkozni bárki, végül mindig kiderült, hogy csak saját maguk érdeklik őket, nem én. 

Mintha mindig engem védeni akartak volna, közben szó se volt rólam, gyakran éreztem magam kihasználva, tényleg úgy éreztem, hogy nincs más út, csak az, hogy feladom! 

- vallotta be korábban.