Ekkor megy újra férjhez Sydney van den Bosch

Sydney van den Bosch
Sydney van den Bosch
Vágólapra másolva!
A Szerencsekerék háziasszonya tavaly szakított a focista férjével, Egerszegi Tamással, de máris újabb esküvőre készül. Az új vőlegényével sokat utaznak, a férfi Balin kérte meg Sydney van den Bosch kezét az év elején. Most a csinos modell elárulta, hányadán állnak az esküvővel, mikor mehet újra férjhez.
Vágólapra másolva!

Nem sokat bánkódott válását követően Sydney van den Bosch, aki tavaly ősszel árulta el a nyilvánosságnak, hogy elválnak férjével, a focista Egerszegi Tamással. Nem sokan lepődtek meg a bejelentésen, ugyanis régóta többen is gyanakodtak rá, hogy megromlott a házasságuk, de ők ezt folyton cáfolták. A Szerencsekerék szerencselánya elárulta később, hogy igazak voltak a híresztelések, sokkal előbb szakítottak, minthogy ők ezt tavaly nyáron elárulták volna a nyilvánosságnak.

Sydney van den Bosch
Sydney van den Bosch-t az év elején újra eljegyezték
Fotó: Sydney van den Bosch/Instagram

Hét év együttélés után mégis úgy látták jónak, ha vége a viszonyuknak, mivel nagyon sok időt kellett külön tölteniük a különböző életvitelük miatt. Azóta nemcsak a modellre, hanem volt férjére is rátalált a boldogság, nemrég megmutatta új barátnőjét a közösségi oldalán is.

Sydney van den Bosch-t most az újabb esküvőjéről  kérdezték, ugyanis új párja, Beni év elején megkérte a modell kezét, amikor együtt Balira utaztak. Bár eddig gyorsan és spontán történtek köztük a dolgok, most állítólag úgy döntöttek közösen, hogy lassítanak és kiélvezik ezt az időszakot és a jegyességüket is, ezért nem kapkodnak az esküvővel.

Vannak olyan pillanatok az ember életében, amikor tudja: egy percet sem akar eltölteni a párja nélkül, és a lehetséges összes módon szeretné összekötni vele az életét.

Ez van a szerelmem, Benjámin és köztem, és ezt a pillanatot éltem meg, amikor eljegyzett. Ez különleges érzés, de mindketten egyetértünk abban, hogy semmit sem szabad elsietni. 

Ezért az esküvőről egyedül azt tudom mondani, hogy lesz. Azt viszont, hogy hol, mikor, hogyan és miképp, még mi magunk sem tudjuk.

Abban viszont biztos vagyok, hogy minden részlettel kapcsolatban teljes lesz köztünk az egyetértés" - magyarázta a hot! magazinnak Sydney van den Bosch, aki egyáltalán nem akarja sürgetni a dolgokat.

A mai rohanó világban úgy érzem, minden annyira gyorsan történik, hogy semmit sem élünk meg igazán.

Azt vallom, hogy minden mulandó (ha tetszik ez nekünk, ha nem), és pontosan ezért fontos, hogy megéljük a pillanatokat. Azok a meghatározó momentumok számítanak igazán, amelyek másokban és bennünk is lenyomatot hagynak..." - mondta a TV2 sztárja, aki a mostani kapcsolatát sem szeretné siettetni, így az esküvő még várat magára.