Vágólapra másolva!
Nem lehet azt mondani, hogy a teniszsztárok szégyenlősek lennének. Emlékezhetünk Anna Kurnyikova melltartó-reklámjaira, Marija Sarapova fürdőruhás fotózására, Ana Ivanovic is felfedte már bájait több európai magazinban. Ezúttal az angol Cosmopolitan júliusi számában Tommy Robredo dobta le ruháit - igaz, jótékony céllal.

A világranglista 8. helyén álló 25 éves spanyol teniszező, Tommy Robredo a brit Cosmopolitantól kapott felkérést egy fotózásra. "Amikor a Cosmo először felkért arra, hogy meztelenül pózoljak, azt gondoltam, soha. Aztán amikor hallottam, hogy mindez jótékony célt szolgálna, az ügy érdekében belementem" - nyilatkozta.

Robredo fotói a Everyman Male Cancer Campaign elnevezésű kampány részét képezik, amely a here- és prosztatarák veszélyére hívja fel a figyelmet.

Robredo pályafutása során négyszer nyert ATP-tornát, 2001-ben Sopotban, 2004-ben Barcelonában, tavaly pedig a hamburgi mesterversenyen, illetve Bastadban diadalmaskodott. Idén az aucklandi tornán remekelt, ahol döntőt játszhatott, de végül két játszmában kikapott a honfitárs David Ferrertől.

http://www.youtube.com/v/ub0cUPRs8sI


Az Australian Openen és a Roland Garroson egyaránt Roger Federer állta útját a negyeddöntőben, míg Wimbledonban már a legjobb 64 között elbúcsúzott az ausztrál Wayne Arthurs ellenében.