Neymar zseniális gólt lőtt, simán nyertek a brazilok

fbl Horizontal
Neymarék lassan vb-formában vannak
Vágólapra másolva!
A brazil válogatott utolsó felkészülési meccsén lépett pályára a világbajnokság előtt. Tite csapata Ausztriában vendégszerepelt, és simán nyert az ötszörös győztes.
Vágólapra másolva!

A brazil csapat felállása ez volt az osztrákok ellen: Alisson, Miranda, Thiago Silva (Marquinhos), Marcelo (Filipe Luís), Danilo, Casemiro (Fernandinho), Philippe Coutinho (Taison), Paulinho, Gabriel Jesus (Roberto Firmino), Neymar (Douglas Costa), Willian.

Neymarék lassan vb-formában vannak Forrás: AFP/Joe Klamar

A bécsi meccsen, melyet Kassai Viktor vezetett, a brazilok kezdtek jobban, Casemiro lövése még az oldalhálóban kötött ki, de Gabriel Jesus góljával a 36. percben megszerezte a vezetést a brazil válogatott, könnyen lehet, hogy a Manchester City csatára lesről lépett ki a gól előtt.

A második félidőben is sokkal aktívabbak voltak a brazilok, Neymar lőtt egy remek gólt. Előbb földre ültette ellenfelét, majd a kapus lábai között lőtt a kapuba.

A harmadik gólt a Barcelona játékosa, Philippe Coutinho szerezte.

A brazilok a vb-n vasárnap kezdenek Svájc ellen.

Tite vezetésével a brazilok 21 meccsen csak egyszer kaptak ki, 17 meccset pedig megnyertek, ebből 15 alkalommal gólt sem kaptak. 47 rúgott gól mellé ötöt kaptak, érdemes lesz rájuk figyelni Oroszországban.

Az osztrákok - akiknél Szabics Imre a pályaedző - először kaptak ki Franco Foda irányításával. A német szakembert tavaly októberben nevezték ki, s a mostani vereség előtt öt mérkőzésen öt győzelmet aratott.

Ausztria-Brazília 0-3 (0-1)