Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Müller a repülőn lett gólkirály

Vágólapra másolva!
A német csapat nem nézte meg a döntőt, a finálé idején már a hazafelé tartó repülőgépen ültek a játékosok - Thomas Müller itt tudta meg, hogy gólkirály lett.
Vágólapra másolva!

A német válogatott tagjai nem voltak kíváncsiak arra, hogy ki nyeri meg az aranyérmet, a győzelemmel zárult bronzmeccs után repülőre ültek, és a finálé alatt éppen útban voltak Németország felé.

A gép pilótája, Jürgen Rap 11 500 méteres magasságban közölte a focistákkal, hogy a világbajnok Spanyolország lett, miután hosszabbításban 1-0-ra nyert Hollandia ellen. Egyben azt is tudatta az utasokkal, hogy mivel a döntőben sem Wesley Sneijder, sem pedig David Villa nem talált be, így a gólkirályi cím Thomas Mülleré lett.

A németek repülője reggel negyed hétkor landolt a frankfurti repülőtéren, ahol mintegy 400 szurkoló fogadta őket, azonban a fanatikusok nem találkozhattak a játékosokkal, akik a hátsó kijáraton távoztak, hogy mielőbb megkezdhessék jól megérdemelt nyaralásukat. Per Mertesacker nem is tartott a csapattal, a középhátvéd már Dél-Afrikából nyaralásának helyszínére utazott.

www.global-soccer.eu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről