"Őrültség Capellóra fogni a kiesést" - Roy Keane megvédte az angol kapitányt

Vágólapra másolva!
Az egykori ír világklasszis, Roy Keane szerint legkevésbé Fabio Capello tehet az angolok gyenge világbajnoki szerepléséről, a felelősség egyértelműen a játékosoké.
Vágólapra másolva!

A jelenleg az angol másodosztályú Ipswich Town edzőjeként dolgozó Keane megvédte Capellót a kritikusoktól.

"Őrültség Capellóra fogni a kiesést. A selejtezők során mindent jól csinált, most meg mindent rosszul? Ilyen nincsen. A németek ellen kapott góloknak, főleg az első kettőnek, semmi köze nincsen ahhoz, hogy a tréner milyen taktikával küldte pályára a csapatot - egyéni hibákról volt szó. Az angoloknak hagyniuk kellene őt dolgozni, a válogatottnak szerencséje van, hogy ő a szövetségi kapitány" - jelentette ki Keane, aki a focistákról már nem sok jót tudott elmondani.

"A játékosoknak nem ártana magukba szállniuk. A torna előtt másról sem lehetett hallani, hogy az angol keretben világklasszisok játszanak, de én nem láttam őket. Egyedül Wayne Rooney tartozik ebbe a kategóriába, a többieknek maximum átlagos szezonjuk volt" - állította az ír szakember, aki a 2002-es világbajnokság előtt úgy összeveszett az akkori szakvezetővel, Mick McCarthyval, hogy közvetlenül a torna előtt hazaküldték.

www.global-soccer.eu