Vágólapra másolva!
A brazil edző nem örül az irányító újabb sárgájának, és már készül a szerinte dél-amerikais focit játszó Hollandia ellen. Marcelo Bielsa chilei kapitány szerint a brazilok fantasztikusan játszottak hétfőn, megérdemelten nyertek.
Vágólapra másolva!

"Egyre jobb a csapat, meccsről meccsre többet birtokoljuk a labdát, elöl pedig kreatívak vagyunk" - dicsérte csapatát a Chile ellen a tornán harmadik gólját szerző Luis Fabiano. A brazilok következő vb-ellenfeléről, Hollandiáról azt mondta, hogy nagyon jó csapatnak tartja őket, de a Chile ellen bemutatott játékkal messzire juthatnak a tornán.

A brazil szövetségi kapitány, Dunga a meccs után azt mondta, hogy sok ember őket tartja a vb legnagyobb esélyesének, de ez számára nem jelent semmit. "Eddig fokozatosan javult a teljesítményünk a tornán, egyre nagyobb az önbizalmunk, bízom benne, hogy bejutunk a döntőbe" - mondta. "Hollandiának imponáló a vb-múltja, a stílusuk pedig nagyon hasonlít a dél-amerikai csapatokéra. Nagyon technikás játékosok alkotják a csapatukat, nagyon kell rájuk figyelnünk" - tekintett előre Dunga.

Dunga kitért arra is, hogy a csoportmeccsek alatt egyszer kiállított Kaká ismét kapott egy sárgát. "Ez egy probléma. Úgy tűnik, a technikás játékosokat büntetik, a durván játszó játékosokat kevésbé. Le fogok vele ülni beszélgetni erről a kérdésről, mert nem akarom, hogy még egy meccsről eltiltsák" - mondta Dunga.

Marcelo Bielsa, az utolsó pillanatig küzdő chilei válogatott szövetségi kapitánya szerint Brazília nagyon hatékonyan játszott. "A gólkülönbség lehetett volna kisebb, de a brazilok fantasztikusan játszottak, minden hibánkat kihasználták. Képtelenek voltunk megállítani őket, megérdemelten nyertek" - elemezte a meccset Bielsa, aki nem akart arról beszélni, hogy marad-e a csapat szövetségi kapitánya.