Ronaldo lázas, Isaksson agyrázkódást kapott

Vágólapra másolva!
Kényszerű kapuscserét kell eszközölnie a svéd szakvezetésnek a Trinidad és Tobago elleni mérkőzésen, Andreas Isakssont ugyanis fejbe rúgták, így agyrázkódás miatt Rami Shaaban áll majd a skandinávok kapujába. Aggódnak a brazilok is, Ronaldo ugyanis kisebb láz miatt nem edzett csütörtökön.
Vágólapra másolva!

Ronaldo hőemelkedés miatt nem vesz részt a brazil labdarúgó-válogatott csütörtök délutáni edzésén. "Csütörtök reggel Ronaldo hőemelkedéssel ébredt fel, az orvosok jobbnak látták, ha kihagyja a gyakorlást és pihen" - áll a brazil szövetség honlapján megjelent közleményben.

A pénteken kezdődő németországi torna lesz a Real Madridot erősítő klasszis negyedik világbajnoksága. A selecao kedden 21 órakor, Berlinben a horvát nemzeti tizeneggyel találkozik az F csoport nyitófordulójában.

Edzésen agyrázkódást szenvedett Andreas Isaksson, a svéd válogatott első számú kapusa, így ki kell hagynia csapata első, Trinidad és Tobago elleni csoportmérkőzését a németországi labdarúgó-világbajnokságon.

A skandinávok szerdai tréningjén Kim Källström rúgta fejbe a Rennes hálóőrét. A 24 éves kapus helyét a karibi rivális elleni szombati összecsapáson a Fredrikstad gárdáját erősítő Rami Shaaban veszi át.