Ki megy ma? - Kalou, Sevcsenko

Vágólapra másolva!
Az AC Milan ukrán csatára, Andrij Sevcsenko bejelentette, hogy a világbajnokság után a Chelsea FC-ben folytatja pályafutását. A Feyenoord engedélyt adott csatárának, Salomon Kalounak, hogy tárgyaljon a Chelsea FC-vel. Carlton Cole, aki jelenleg a Kékek játékosa, a Tottenham Hotspurbe tart.
Vágólapra másolva!

A CSZKA Moszkva kölcsönadta moldáv válogatott csatárát, Serghei Dadut a Tom Tomszknak. Kim Källström, a Stade Rennes svéd középpályása minden bizonnyal az Olympique Lyonban folytatja pályafutását. A Werder Bremen belga balhátvédje, Jelle Van Damme hazatért az RSC Anderlechtbe.

A Spurs a tehetséges belga középhátvédet, Sven Verdonckot is vinné, a 18 éves játékos jelenleg a Racing Genk labdarúgója. A kenyai válogatott középpályás, Robert Mumba a norvég Viking Stavangertől a svéd BK Häckenbe igazolt. A Birmingham City szélsője, Jermain Pennant iránt állítólag a Liverpool FC érdeklődik.

A Portsmouth FC menedzsere, Harry Redknapp az ősztől szívesen látná csapatában a Crvena Zvezda csatárát, Nikola Zigicet, illetve a Toulouse FC középpályását, Achille Emanát. A Real Madrid lepasszolná angol középhátvédjét, Jonathan Woodgate-et a Middlesbrough FC-nek.

Az UEFA-kupában a döntőig menetelt csapat holland válogatott középpályása, George Boateng a jövő héten várhatóan meghosszabbítja lejáró szerződését. A Manchester Unitedtől távozó Quinton Fortune a Celtic FC-vel tárgyal. A dél-afrikai középpályás iránt a Bolton Wanderers és a Manchester City is érdeklődik.