Ki megy ma? - Pires, Agathe

Vágólapra másolva!
A Werder Bremen finn középpályása, Pekka Lagerblom az 1. FC Kölnbe igazolt, akárcsak a Borussia Dortmund csatára, Salvatore Gambino. Az 1. FC Nürnberg védője, Sven Müller az 1. FC Kaiserslauternbe szerződött. Robert Pires az Arsenaltól a Villarrealhoz igazol.
Vágólapra másolva!

A Lille OSC megszerezte az FC Metz guineai csatárát, Souleymane Youlát. A Bayer Leverkusen csatárát, a bolgár Dimitar Berbatovot a Tottenham Hotspur 16 millió euróért szerződtette.

Az FC Lorient középpályását, Karim Zianit az FC Nantes és az FC Sochaux is kiszemelte. Az AJ Auxerre belga csatárát, Luigi Pieronit az Everton FC vinné. A Girondins Bordeaux két játékosa, Lilian Laslandes és Ulrich Ramé is szerződést hosszabbított.

A Celtic FC francia szélsője, Didier Agathe az AS Romában köthet ki. Az AS Roma francia középpályása, Olivier Dacourt viszont az FC Internazionaléba tart. Az FC Internazionale balhátvédje, Giuseppe Favalli az AC Milanba szerződött.

A Hamburger SV bosnyák támadója, Szergej Barbarez a Bayer Leverkusenbe igazolt. A Stade Rennes svéd középpályását, Kim Källströmöt a Sevilla FC vinné.

Az AS Saint-Etienne csatára, Frédéric Mendy a másodosztályú SC Bastiába szerződött.