Vágólapra másolva!
Barátaival versenyzett egy dallasi autópályán Rashee Rice, a Kansas City Chiefs Super Bowl-győztes játékosa, amikor elveszítette uralmát sportkocsija fölött, és több autónak is nekiment, mielőtt megállt volna. A baleset után ő és a barátai is elhagyták a helyszínt.

Komoly balesetet okozott az NFL-ben szereplő Kansas City Chiefs Super Bowl-győztes játékosa, Rashee Rice. Az ESPN cikke szerint az elkapó egy Dallas környéki autópályán versenyzett a barátaival. Rice egy durván 100 millió forint értékű Lamborghini Urust vezetett, míg a másik sofőr az ugyancsak a focista birtokában lévő Chevrolet Corvette volánja mögött ült. Az internetnre felkerült videón jól látszik, hogy Rice az, aki elveszíti uralmát az autója fölött, amivel nekimegy egy másik kocsinak és további autósok is pórul jártak.

A baleset után Rice és haverjai elhagyták a helyszínt, amiért külön felelniük kell majd. Nagy szerencséjük, hogy senki nem szenvedett komolyabb sérülést, mindössze négy embert kellett ellátni könnyebb sérülésekkel.

Rice ügyvédje, Roye West, texasi szenátor azt mondta, hogy védence egy "fiatal ember, aki hibát követett el". A sportoló a közösségi oldalán tett nyilatkozatban sajnálatát fejezte ki a történtek miatt, és minden felelősséget magára vállalt. Ügyvédje szerint mindent meg fog tenni, hogy az okozott kárt, legyen az bármilyen természetű, helyrehozza.