Vágólapra másolva!
Jól indult a New York Rangers - New Jersey Devils rangadó az észak-amerikai profi hokiligában: a játékosok ugyanis az első bedobás pillanatában egymásnak estek, párokban kezdték el osztani a pofonokat.

A szokatlan szituáció alighanem előre megbeszélt bunyó volt, ugyanis az első korongbedobás pillanatában rögtön elindult a verekedés, amelyben mind párokba rendeződve mind a tíz mezőnyjátékos részt vett.

A bunyó előzménye, hogy a Devils legutóbbi látogatása alkalmával Matt Rempe, a Rangers csatára nem volt hajlandó leállni verekedni Kurtis MacDermiddel, a meccsen viszont már keményebb volt, mert egy könyökössel kiütötte a vendégek védőjét, Jonas Siegenthalert, amiért négy meccsre eltiltották.

Ezek után nem is csoda, hogy a szerdai akcióból pont Rempe és MacDermid vette ki a részét a legderekasabban, ők ütlegelték egymást a leghosszabb ideig.

"Jó volt látni, hogy a csapat így reagált, és vállt vállnak vetve küzdöttünk. Tisztelem őt (Rempét - a szerk.). Fiatal még a srác, aki igyekszik bizonyítani. Megértem őt" - mondta MacDermot az eset után.

A bírók nem voltak olyan megértőek, mint a Devils játékosa, ők összesen 130 perc büntetést osztottak ki a bunyóban résztvevőknek. Ja, és az igazi meccset 4-3-ra a Rangers nyerte végül.