Erre senki nem számított, mindenkit sokkolt a világ egyik legjobban fizetett sportolójának váratlan húzása

Baseball / Shohei Ohtani transfers to Dodgers S SPO sports LAB labor Japanese homerun Shohei Otani Shohei Ohtani right American League AL Ootani Los Angeles Dodgers LAD Los Angeles Angels LAA Horizontal
FILE: Shohei Ohtani of Japan throws a ball during the World Baseball Classic final match against United States at LoanDepot Park in Miami, Florida, United States on March 21, 2023. Shohei Ohtani wins his second unanimous MVP award. Ohtani of Los Angeles Angels (LAA) agreed to a contract with the Los Angeles Dodgers (LAD) of Major League Baseball (MLB) team via a free agent (FA). ( The Yomiuri Shimbun ) (Photo by Shuhei Yokoyama / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun via AFP)
Vágólapra másolva!
Otani Sohei, a világ legjobbjának tartott baseballsztár egyik meglepetéssel áll elő a másik után. Télen szinte teljesen váratlanul csapatot váltott, most pedig egy pár soros Instagram-üzenetben jelentette be, hogy megnősült. A csapatánál nagyjából azt sem tudták, hogy egyáltalán van barátnője.

A 29 éves japán unikornis decemberben váltott csapatot, amikor tíz évre szóló, óriási világrekordot jelentő, 700 millió dolláros szerződést írt alá a Los Angeles Dodgers csapatával. A váltás (Otani 2019 óta a Los Angeles Angels játékosa volt) derült égből villámcsapás volt, az egész sportvilágot meglepte vele a Dodgers és a 3-szoros All-Star-válogatott japán zseni.

Úgy látszik, Otani egyrészt legalább annyira tud titkot tartani, mint Lewis Hamilton, másrészt szeret is titkolózni, így aztán a csapattársait is sorra érik a meglepetések. Most például az, hogy három héttel az alapszakasz rajtja előtt egy kép nélküli, szöveges Instagram-bejegyzésből tudták meg, hogy a japán sztár megnősült.

"Minden barátomnak és rajongómnak: bejelenteni valóm van. Nem csupán a karrieremben kezdtem új fejezetet a Dodgersszel, de egy új életet is kezdtem a szülőhazámból, Japánból valakivel, aki nagyon különleges a számomra. Szóval szeretném tudatni, hogy megnősültem. Izgatottam várom a folytatást és köszönöm a támogatásotokat" - szól a lényegretörő bejegyzés.

Párjáról nem volt hajlandó nyilatkozni, csak annyit árult el, hogy "egy teljesen hétköznapi japán nő", aki elfogadja a munkájával járó kihívásokat, és bárhová hajlandó lesz őt követni a karrierje során.

A Dodgers részéről az igazgató, Dave Rodgers elmondta, mindenkit meglepetésként ért a hír, úgyhogy természetesen ajándékot sem tudtak venni Otaninak, de már "folyamatban van" a dolog, tette hozzá.