Vágólapra másolva!
A korábbi NBA-legenda, a helikopter-balesetben meghalt Kobe Bryant szülei komoly anyagi gondokkal küszködnek, és úgy fest, a gyerekük feleségétől nem várhatnak segítséget.

Éheznek Kobe Bryant szülei

Los Angeles Lakers Legend Kobe Bryant Memorialized Across L.A. In Murals
Kobe Bryantet soha nem felejtik el a rajongók
Fotó: Getty Images via AFP / Getty Images via AFP/2020 Getty Images

Súlyos anyagi gondokkal küzdenek az elhunyt kosárlabda-legenda, Kobe Bryant szülei. Joe és Pamela azt tervezik, hogy elárverezik fiuk 2000-ben nyert bajnoki gyűrűjét - szúrta ki a Bors.

A Los Angeles Times úgy tudja, 

200 ezer dollárt remélnek az értékes relikviáért. A lap felveti, könnyen lehet, hogy a négy éve, helikopter-balesetben meghalt NBA-legenda szülei ezzel Kobe feleségére, Vanessára próbálnák nyomást gyakorolni, hogy adjon nekik egy "szeletet" a 600 millió dollárra becsült vagyonból,

amit a Los Angeles Lakers sztárja hagyott nőre. Sem Kobe szülei, sem Vanessa nem nyilatkozott nyilvánosan a mostani helyzetről, eközben a közösségi média reakciói vegyesek.

Gilbert Arenas, korábbi NBA-játékos szerint érthető a szülők döntése. Úgy tudja, csak enni szeretnének.

Nincs problémám azzal, hogy Kobe szülei eladják a gyűrű. Tönkrementek, nincs pénzük. Nem lehetsz mérges azért, mert eladják a gyűrűket. Nem hagytak pénzt rájuk, enni szeretnének

 – mondta az NBA Central podcastben.

Mások viszont tiszteletlennek tartják a szülőket. Kétségtelen, ez a legújabb fejezete annak a zűrös kapcsolatnak, amelyet Kobe Bryant a szüleivel ápolt.

Az elidegenedés részleteiről IDE kattintva olvashat részletesen.