Vágólapra másolva!
Cody és Kaylee a Las Vegas-i csúcsesemény után is kedvenc időtöltésének, a nyilvános helyen folytatott szerelmeskedésnek élt.

A profi amerikaifociliga csúcseseménye, a Super Bowl sok szempontból különleges esemény, ahol a két főszereplő csapat, ezúttal a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers összecsapása olykor szinte csak másodlagosnak tűnik. A lelátón vagy a meccs környékén feltűnő influenszerek és önjelölt médiasztárok pedig minden eszközzel igyekeznek magukra felhívni a figyelmet. Kaylee Killionnak és Cody Nelsonnak ez most egész jól sikerült.

A magát naughty travellers (kb. őrült utazók) néven futtató páros hobbija, hogy nyilvános helyen szexelnek, minél őrültebb körülmények között. És mi lehetne őrültebb és nyilvánosabb, mint egy vegasi Super Bowl. A pár saját jelentése szerint a meccs után a parkolóban ejtette meg a légyottot, amit a közösségi oldalon így kommentált Kaylee: A 49ers nem nyert, de Cody igen.

Állításuk szerint ugyanitt kérdezték meg követőiket, hogy akcióba lépjenek-e a Super Bowl idején, és nem nehéz kitalálni, mi volt a válasz. Kaylee-t idézi a Daily Star brit bulvárlap: a szőke hölgy elmondása szerint tisztában vannak vele, hogy le is tartóztathatják őket, de az izgalomért cserébe szívesen vállalnak ennyi kockázatot.