Kézzel és lábbal is hihetetlen védéseket mutattak be az NHL-ben - videó

Edmonton Oilers v New York Rangers GettyImageRank3 People Full Length USA New York City Sports Activity Winter Sport Madison Square Garden New York Rangers Three People Photography National Hockey League Edmonton Oilers Jonathan Quick - Ice Hockey Player
NEW YORK, NEW YORK - DECEMBER 22: Jonathan Quick #32 of the New York Rangers plays against the Edmonton Oilers at Madison Square Garden on December 22, 2023 in New York City. Bruce Bennett/Getty Images/AFP (Photo by BRUCE BENNETT / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Juuse Saros, a Nashville Predators és Jonathan Quick, a New York Ranger kapusa is bemutatott egy-egy elképesztő védést az észak-amerikai profi hokiliga, az NHL pénteki játéknapján.

A Rangers 37 éves amerikai kapusáé volt talán a látványosabb mozdulat, aki egy spárgázás után az egyik lábát a levegőbe lendítve akadályozta meg a gólszerzésben, a Florida Panthers csatárát. Igaz, sokra végül nem ment vele, hiszen a hazai csapat végül 4-3-ra nyert.

Ahogy a Nashville Predators 28 éves finn kapusának, Juuse Sarosnak a hihetetlen bravúrja is csak egy pontot ért, miután csapata hosszabbításban kikapott Detroit Red Wingstől. De ez a védés akkor is szenzációs volt:

Eredmények:
Columbus Blue Jackets - Toronto Maple Leafs 6-5 (h.u.)
Detroit Red Wings - Nashville Predators 5-4 (h.u.)
Florida Panthers - New York Rangers 4-3
Ottawa Senators - New Jersey Devils 2-6
New York Islanders - Washington Capitals 5-1
Dallas Stars - Chicago Black Hawks 5-4 (h.u.)
St. Louis Blues - Colorado Avalanche 1-2
Anaheim Ducks - Arizona Coyotes 1-2
Seattle Kraken - Philadelphia Flyers 2-1