Brutálisan fojtogatta ellenfelét a pályán a sztárkosaras - videó

Minnesota Timberwolves v Golden State Warriors GettyImageRank2 Conflict Basketball - Sport USA California San Francisco - California Photography Complaining Eleventh Getting Into Golden State Warriors Minnesota Timberwolves NBA NBA Pro Basketball 23 DELE
SAN FRANCISCO, CALIFORNIA - NOVEMBER 14: Klay Thompson #11 and Draymond Green #23 of the Golden State Warriors complain to the referee after getting into an altercation with the Minnesota Timberwolves at Chase Center on November 14, 2023 in San Francisco, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Ezra Shaw/Getty Images/AFP (Photo by EZRA SHAW / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Hihetetlen feszült hangulatban telt az NBA-ben a Golden State Warriors és a Minnesota Timberwolves meccse, melyen három embert is kizártak.

A legmeghökkentőbb esetet Draymond Green követte el, aki egy dulakodás közben egy nyakkulccsal kezdte fojtogatni a francia Rudy Gobert-t.

Az ügy előzménye az volt, hogy Klay Thompson csimpaszkodott bele Jaden McDaniels mezébe, aminek következtében előbbi játékos meze el is szakadt, majd a kialakult lökdösődésbe kapcsolódott be Green. Egyébkén mindhárom játékost kizárták végül a meccsről.

A meccset a vendég Minnesota Timberwolves nyerte 104-101-re. Greent egyébként a szezon kezdete óta már másodszor zárták ki a bírók.

Az ügyben még érdekes, hogy Green és Gobert között korábban is volt már vita, tehát nem ezen a meccsen kaptak össze, ami abból is kiderül, hogy még pont sem született az esetig a találkozón.