Michael Jordant másolta a Dallas szupersztárja az NBA-ben - videó

Luka Doncic
DALLAS, TEXAS - OCTOBER 27: Luka Doncic #77 of the Dallas Mavericks reacts after hitting a three-pointer against the Brooklyn Nets at American Airlines Center on October 27, 2023 in Dallas, Texas. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Richard Rodriguez/Getty Images/AFP (Photo by Richard Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Dallas Mavericks Luka Doncic vezérletével 125-120-ra nyert a Brooklyn Nets ellen az NBA-ben. A győztes csapat bombaformában kosarazó szlovén sztárja a mérkőzés vége előtt a legendás Michael Jordant idéző pontot szerezve döntötte el a meccset.

A fantasztikusan kosarazó és 49 pontig jutó Doncic alig több mint 10 másodperccel a mérkőzés vége előtt, 120-120-as állásnál egy egészen zseniális villanással döntötte el a meccset. A szlovén sztár a legendás Michael Jordant idéző mozdulattal, fél kézzel hajított el egy hárompontost a sarokból, a labda pedig a palánkról pattant be a gyűrűbe - számolt be róla a Magyar Nemzet.

A gyönyörű hárompontos után szinte felrobbant az aréna, a Dallas végül 125-120-ra nyert, és két forduló után két győzelemmel áll az NBA-ben.