Brutális erővel tarolta le a biztonsági őr a pályára rohanó szurkolót - videó

Championship Series - Arizona Diamondbacks v Philadelphia Phillies - Game Two GettyImageRank2 national league Horizontal SPORT BASEBALL
PHILADELPHIA, PENNSYLVANIA - OCTOBER 17: A fan is stopped by security after trying to run on the field after the Philadelphia Phillies defeated the Arizona Diamondbacks 10-0 in Game Two of the Championship Series at Citizens Bank Park on October 17, 2023 in Philadelphia, Pennsylvania. Tim Nwachukwu/Getty Images/AFP (Photo by Tim Nwachukwu / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) keleti főcsoport döntőjének második mérkőzését is megnyerte a tavalyi World Series döntős Philadelphia Phillies, ám a mérkőzés mégis egy pályára rohanó szurkoló és egy biztonsági őr miatt maradt emlékezetes.

A házigazda Phillies nagyon simán, 10-0-ra legyőzte magyar idő szerint kedd éjjel az Arizona Diamondbacks csapatát. A közösségi médiában azonban vírus kezdett el terjedni egy videó, aminek ugyan nem sok köze van a baseballhoz, de érdemes megnézni.

A felvételen látható, amint a győztes meccs után több hazai szurkoló is berohant ünnepeni a pályára, a biztonsági őrök többsége kedélyesen próbálta lekísérni a drukketreket a játéktérről, ám az egyikük cseppet sem finomkodott. Egy felemelt kezekkel berohanó szurkoló éppen hátrafelé nézett, így nem vette észre a felé tartó biztonsági őrt, aki elképesztő erővel tarolta le a földre. A megdöbbentő jelenetet még a pályáról épp lesétáló játékosok is hitetlenkedve figyelték.