Kiderült, ki lesz a sztárfellépő a Super Bowl félidei show-ján

11th Annual NFL Honors - Post-Party: The Chairman's Party GettyImageRank1 Performance American Football - Sport Party - Social Event USA California Photography Inglewood Usher - Singer NFL Arts Culture and Entertainment Celebrities Topix Bestof Chairperso
INGLEWOOD, CALIFORNIA - FEBRUARY 10: Usher performs onstage during the 11th Annual NFL Honors Post-Party: The Chairman's Party at SoFi Stadium on February 10, 2022 in Inglewood, California. Rich Fury/Getty Images/AFP (Photo by Rich Fury / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az NFL vasárnap bejelentette, hogy a nyolcszoros Grammy-díjas R&B-énekes, Usher lesz az LVIII. Super Bowl half-time show-jának sztárfellépője.

Korábban a kilencvenes évek második felének legnépszerűbb fiúbandáinak számító Backstreet Boys és az 'N Sync neve is felmerült, azonban vasárnap az NFL, az Apple Music és a Roc Nation hivatalosan is bejelentette, hogy Usher fog fellépni az február 11-én a Super Bowl félidei show-ján a Las Vegas-i Allegiant Stadionban.

A nyolcszoros Grammy-díjas énekes 2011-ben már fellépett a Black Eyed Peas vendégeként a Super Bowl színpadán. Usher, aki nemrég fejezte be a Las Vegas-i koncertsorozatát, elárulta, hogy már nagyon várja a fellépést.

– írta a világhírű zenész a közösségi oldalán.

Az idei Half Time Show-n Rihanna volt a sztárfellépő, 2022-ben pedig több mint 120 millióan látták, ahogy a hip-hop legendái, köztük Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem és Kendrick Lamar koncertezett az 56. Super Bowlon.