Egy percig sem tartott az NFL-legenda szezonja - videó

Buffalo Bills v New York Jets GettyImageRank1 nfl bestof topix Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
EAST RUTHERFORD, NEW JERSEY - SEPTEMBER 11: Quarterback Aaron Rodgers #8 of the New York Jets sacked by defensive end Leonard Floyd #56 of the Buffalo Bills during the first quarter of the NFL game at MetLife Stadium on September 11, 2023 in East Rutherford, New Jersey. Elsa/Getty Images/AFP (Photo by ELSA / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A New York Jets hosszabbításban aratott győzelmével zárult a profi amerikaifutball-liga (NFL) alapszakaszának első fordulója, de a csapat elvesztette az új irányítóját, Aaron Rodgerst.

A 39 éves irányító idén igazolt át a Jetshez a Green Bay Packersből, amelyben a 18 eltöltött szezonja alatt Super Bowlt is nyert, valamint négyszer megválasztották az NFL legértékesebb játékosának (MVP).

Ám a Buffalo Bills elleni hazai nyitómeccsén miután hatalmas üdvrivalgás fogadta, a negyedik snap (ami kevesebb, mint egy játékperccel Rodgers pályára lépését követően történt) után Leonard Floyd a földre vitte őt, majd

Rodgers már nem is tudta folytatni a meccset – mint utólag kiderült, a bal lábán súlyos Achilles-sérülést szenvedett, és a jelek szerint az egész idényre kidőlt.

A meccset végül a Jets Zach Wilson irányításával is megnyerte, noha a 16-16-os rendes játékidő után

a hosszabbításban az élete első NFL-meccsén pályára lépő Xavier Gipson volt a hazaiak hőse,

aki egy punt visszahordásával nyerte meg a találkozót a New York-iaknak.

Az NFL történetében ez volt mindössze a harmadik eset, amikor így dőlt el a hosszabbításban egy mérkőzés.