Óriási botrány: ököllel ütötte ki ellenfelét a baseballjátékos - videó

Chicago White Sox v Cleveland Guardians GettyImageRank2 Fighting Start People Baseball - Sport USA Ohio Cleveland - Ohio Color Image Three People Photography Cleveland Guardians Eleventh Chicago White Sox Progressive Field - Cleveland American League Base
CLEVELAND, OH - AUGUST 05: Jose Ramirez #11 of the Cleveland Guardians and Tim Anderson #7 of the Chicago White Sox start to fight as umpire Malachi Moore #44 gets between them during the sixth inning at Progressive Field on August 05, 2023 in Cleveland, Ohio. Ron Schwane/Getty Images/AFP (Photo by Ron Schwane / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi baseball-bajnokságban (MLB) megrendezett Cleveland Guardins-Chicago White Sox mérkőzés hatalmas botrányba fulladt, miután két játékos is összeverekedett a pályán.

Az incidens a hatodik játékrészben történt, amikor José Ramirez a második bázisra csúszott Tim, Anderson lábai között. Miután a játékvezető jelezte döntését, a Sox játékosa még néhány másodpercig elidőzött a bázison, ahelyett, hogy félre állt volna, hogy ellenfele fel tudjon kelni a földről. Ramirez nem nézte jó szemmel ezt a gesztust, és miután kikászálódott Anderson lábai közül heves szócsatába keveredtek. A vita aztán gyorsan tettlegességig fajult és a két játékos összeverekedett a pályán.

A pályán tartózkodó chicagói játékosok azonnal közbeavatkoztak, lefogták Ramirezt, ám a dominikai sztár egy jól irányzott ütéssel állkapcson talált ellenfelét, aki emiatt a földre zuhant. Ezt követően a Guardians játékosai is beszaladtak a pályára, hogy megfékezzék Ramirezt, miközben a pályán kisebb tömegverekedés robbant ki.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az érintettek milyen büntetésre számíthatnak, de a liga általában komoly szankciókkal bünteti a pályán történt erőszakos viselkedést.