Vágólapra másolva!
Az NFL-ben szereplő Tampa Bay Buccaneers játékosa, Shaquil Barrett egy különleges tetoválással emlékezett meg a medencébe fulladt kislányáról.

A profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Tampa Bay Buccaneers hivatalos közleményben jelentette be májusban, hogy vasárnap meghalt a játékosuk, Shaquil Barrett kétéves kislánya. A kétszeres Super Bowl-győztes linebacker gyermeke, Arrayah a család kerti medencéjébe fulladt bele. A kislányt hamar kórházba szállították, de újraéleszteni már nem sikerült.

A profi amerikaifocista méltóképpen akart emlékezni a kislányáról, és három hónappal a tragédia után a gyermeke arcképét tetováltatta az alkarjára - derült ki a TMZ oldaláról. A tetoválás a kislány második szülinapi buliján készült képről készült, és egy felhőkön átszürődő napsugár is látható rajta. A tetoválás öt óra alatt készült el.

Öt óra alatt készült el a tetoválás Forrás: TMZ

Arrayah a négy közül a legfiatalabb gyermeke volt Shaquil Barrettnek és feleségének, Jordannának. A 30 éves linebacker 2019 óta a Buccaneers játékosa, azelőtt a Denver Broncos csapatával is megnyerte egyszer a bajnokságot.