Vágólapra másolva!
A hatszoros NBA-győztes Michael Jordan fia, Marcus Jordan a legendás kosaras egykori csapattársa feleségének szülinapi buliján láthatóan nagyon jól érezte magát.

Marcus Jordan és Larsa Pippen januárban hozták nyilvánosságra, hogy együtt járnak. Utóbbi több mint két évtizeden át volt együtt Michael Jordan egykori csapattársával, Scottie Pipennel: a bíróság 2021-ben mondta ki a házasságuk végét, három évvel azután, hogy benyújtották a válókeresetet.

A 32 éves fiatalember és a 48 éves, négygyermekes nő már hónapok óta együtt van. Pár napja kikerült egy felvétel Larsa Pippen születésnapit bulijáról: Marcus Jordan egy vízipipából fújta a füstöt a nő hatalmas mellei közé, aki láthatóan nagyon jól érezte magát - derült ki a TMZ oldaláról.

Michael Jordan és Scottie Pippen egyébként éveken át játszottak egymás oldalán a Chicago Bulls csapatában, az elmúlt években viszont romlott a kapcsolatuk. A sportolók viszonya azért romlott meg, mert Jordan csak azt bizonygatta, hogy a Bulls hat bajnoki címe kizárólag neki köszönhető, és ezen Pippen nagyon feldühödött.