Kis híján tragédiába fulladt az amerikai sztársportolók bohóckodása - videó

Capital One's The Match VIII - Curry & Thompson vs. Mahomes & Kelce GettyImageRank1 USA Nevada Las Vegas Photography Physical Position NFL Former VIII Pat Mahomes Thompson Curry Topix Bestof Stephen Curry - Basketball Player Klay Thompson Travis Kelce Kel
LAS VEGAS, NEVADA - JUNE 29: (L-R) Patrick Mahomes, Travis Kelce, Klay Thompson, and Steph Curry pose for photos prior to Capital One's The Match VIII - Curry & Thompson vs. Mahomes & Kelce at Wynn Golf Club on June 29, 2023 in Las Vegas, Nevada. Ezra Shaw/Getty Images for The Match/AFP (Photo by EZRA SHAW / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Ijesztő jelenetet hozott a profi amerikaifutball-ligában (NFL) címvédő Kansas City Chiefs és az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Golden State Warriors két-két játékosának golfpárbaja.

Az egyik televíziós műsor keretében megrendezett Las Vegas-i golfmérkőzésen a Chiefs csapatát Patrick Mahomes és Travis Kelce képviselte, míg a Warriors színeiben Stephen Curry és Klay Thompson játszott.

Az ütések alapján kitűnt, hogy a négy sportoló közül Thompson a gyenge láncszem, ám amellett, hogy ez végül a Chiefs-játékosok sikerét hozta, fizikai fájdalmat is okozott valakinek. Az olimpiai-, világ- és négyszeres NBA-bajnok kosaras egyik ütése ugyanis messze elkerülte a pályát, és

a nagy sebességű labda éppen az egyik néző fejét találta el, aki eszméletlenül esett össze.

Egyes amerikai sajtóhírek szerint a férfi később magához tért, mások azt írják, hogy nem tudni, milyen állapotban van a néző – mindenesetre a televíziós csatorna egyelőre nem adott ki közleményt róla.

Thompson reakciója alapján legfeljebb csak sejteni lehet, hogy valóban nem lett súlyosabb következménye a balesetnek, ugyanis amikor elhajtott a nézők mellett, noha elnézést kért, amiért közéjük bombázta a labdát, de nem látszott rajta aggodalom a férfi állapota miatt.