Brutális hokimeccs: 70 perc büntetés, rengeteg bunyó és két sérült - videók

Tampa Bay Lightning v New York Rangers GettyImageRank2 Ten USA New York City Winter Sport Madison Square Garden Sports Glove New York Rangers Photography Tampa Bay Lightning Corey Perry Ice Hockey Glove National Hockey League Round Two 77 Hockey Match - S
NEW YORK, NEW YORK - APRIL 05: Niko Mikkola #77 of the New York Rangers gets the glove up on Corey Perry #10 of the Tampa Bay Lightning during the second period at Madison Square Garden on April 05, 2023 in New York City. The Rangers defeated the Lightning 6-3. Bruce Bennett/Getty Images/AFP (Photo by BRUCE BENNETT / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Nem unatkoztak azok, akik szerda este kimentek a Madison Square Gardenbe, hogy a helyszínen nézzék végig a New York Rangers és a Tampa Bay Lightning rangadóját.

A két nagy keleti rivális már egyaránt biztosította helyét a hamarosan kezdődő rájátszásban, így a csapatok már egyértelműen a szórakoztatásra helyezték a hangsúlyt. Amiben a kilenc gól (6-3-ra nyert a Rangers) mellett a rengeteg kisebb-nagyobb verekedés csinálta meg a show-t, amelyek után a játékvezetők kereken 70 perc büntetést osztottak ki. Kemény legények a hokisok, azt eddig is tudtuk, így nem csoda, hogy mindkét csapat csupán egy-egy játékosát veszítette el.

A Rangersből a csapat egyik verőembere, a bunyók állandó főszereplője, Jacob Trouba fejezte be előbb a meccset, miután Corey Perry letarolta. Trouba előbb kiült a padra, de aztán inkább bement az öltözőbe és már nem is tért vissza. A Rangers tájékoztatása szerint kisebb zúzódásai vanna, de feltehetően nem fog meccset kihagyni.

A Tampából Anthony Cirelli nem tudta végigjátszani a meccset, miután látványosan késő odaszúrt a Rangers kapusának, Igor Seszterkinnek, amiért egy másodpercen belül leterítette Alex Killorn.

A Troubát az öltözőbe küldő Corey Perry a meccs folytatásában sem bírt magával, például Vincent Trocheckkel is tengelyt akasztott.

Nem kellett sokat várni a következő bunyóra, amikor a Rangers védője, Braden Schneider leütötte Nick Pault, amire azonnal érkezett utóbbi csapattársa, Ross Colton, hogy elégtételt vegyen.

Végül még a hazai Ben Harpur és a floridai Pat Maroon is összeakaszkodott.

Nem hagyták kihűlni a fiúk a büntetőpadot annyi szent...