Hihetetlenül látványos produkcióval tért vissza Rihanna a Super Bowl halftime show-jában – videó

Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show GettyImageRank2 Performance American Football - Sport USA Arizona Stage - Performance Space Photography Super Bowl Halftime Show NFL Glendale - Arizona Arts Culture and Entertainment Rihanna State Farm Stadium Hal
GLENDALE, ARIZONA - FEBRUARY 12: Rihanna performs onstage during the Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show at State Farm Stadium on February 12, 2023 in Glendale, Arizona. Ezra Shaw/Getty Images/AFP (Photo by EZRA SHAW / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Philadelphia Eagles - Kansas City Chiefs NFL-nagydöntő szünetében a szervezők és a világhírű barbadosi popénekesnő igencsak különleges műsorral készültek. A rajongók azért is várták különös lelkesedéssel a show-t, mert Rihanna 2018 óta először adott élőben színpadi koncertet – az arizonai State Farm Stadion mintegy 70 ezres közönségének és a televíziónézőknek pedig nem is okozott csalódást a produkció.

A 34 éves popsztár várandósan vállalta a fellépést a világ legnézettebb sporteseményén, és az elmúlt évek némileg csalódást keltő műsorai után megmutatta, hogy miről is szól ez a szűk negyedóra. Végig a közönség fölött lebegve énekelt. A koncerten nem voltak sztárvendégek, ahogy látványos pirotechnika sem, mégis tökéletesen működött, mert a számok jók voltak, Rihanna pedig ahhoz képest, hogy évek óta nem koncertezett, szinte tökéletesen helyt állt.

A show passzolt a mérkőzéshez, amelyik ugyancsak fantasztikusan izgalmasra sikerült, és, amit a Kansas City Chiefs nyert meg 37-35-re.