Élet-halál között a gyerekeit az óceánból kimentő amerikai sztársportoló

Cleveland Browns v Baltimore Ravens NFL GettyImageRank3 Vertical AMERICAN FOOTBALL
BALTIMORE, MD - DECEMBER 24: Peyton Hillis #40 of the Cleveland Browns takes the field for warm-ups before the start of the Browns and Baltimore Ravens game at M&T Bank Stadium on December 24, 2011 in Baltimore, Maryland. Rob Carr/Getty Images/AFP (Photo by Rob Carr / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Kritikus állapotban került kórházba a korábbi NFL-sztár, Peyton Hillis, miután két gyerekét kimentette az óceánból.

Hillis, aki 2008 és 2014 között running backént játszott Denverben, Clevelandben, Kansasben, Tampában és a New York Giants csapatában egy floridai kórházban fekszik kritikus állapotban, súlyos vese- és tüdőelégtelenséggel. A korábbi NFL-sztár azt követően került kritikus állapotban az intézménybe, hogy kimentette két gyerekét az Atlanti-óceánból Florida partjainál.

A család egyik rokona szerint a csütörtöki beszállítás óta már némileg javult az állapota, de továbbra is az intenzív osztályon kezelik.

A 36 éves egykori játékos pályafutása során 2832 futott és 1050 elkapott yardot, valamint összesen 26 touchdownt hozott össze a csapataiban. 2015-ben többszöri agyrázkódás után orvosai tanácsára döntött a visszavonulás mellett. 2021-ben a Hunting című horrorfilmben színészként is bemutatkozott.