A Super Bowlba jutott sztárjátékos a legyőzött város polgármesterét alázta a díjátadó alatt - videó

AFC Championship - Cincinnati Bengals v Kansas City Chiefs GettyImageRank2 American Football - Sport USA Kansas City - Missouri Winning Photography Arrowhead Stadium Kansas City Chiefs Cincinnati Bengals NFL Playoffs AFC Championship Game 87 NFL Playoffs
KANSAS CITY, MISSOURI - JANUARY 29: Travis Kelce #87 of the Kansas City Chiefs celebrates after defeating the Cincinnati Bengals 23-20 in the AFC Championship Game at GEHA Field at Arrowhead Stadium on January 29, 2023 in Kansas City, Missouri. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP (Photo by Kevin C. Cox / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Óriási csatát hozott a Kansas City Chiefs és a Cincinnati Bengals meccse az NFL-ben hétfő hajnalban az AFC bajnoki címéért. A díjátadó közben a Chiefs sztárjátékosa, Travis Kelce nem feledkezett meg Aftab Pureval, Cincinnati polgármesterének üzenetéről.

Pureval még a meccs előtt arról beszélt, hogy az Arrowhead Stadionban, amit ő a videóban csak "Burrowhead"-nek nevezett, a Bengals nyer majd és a csapat irányítójának, Joe Burrow-nak apasági tesztet kellene csináltatnia, hogy nem az ő fia-e az ellenfél sztárja, Patrick Mahomes.

A videó természetesen visszaütött, miután a Chiefs 23-20-ra nyert a Bengals ellen és bejutott a Super Bowlba, ahol majd a Philadelphia Eagles lesz az ellenfele.

A Chiefs játékosa Travis Kelce a trófeával a kezében idézte Dwayne Johnsont, aki egy korábbi pankrátor-meccsén mondta ugyanezt. Nagyjából így lehetne fordítani: „tudd a dolgod, és fogd be a szád, te vesztes".

Kelce a meccs utáni sajtótájékoztatón is belerúgott egyet Purevalba, amikor azt mondta, hogy Jerry Springer polgármestersége idején jobb hely volt Cincinnati. A legendás talkshow házigazdája 1977 és 1978 között volt a város első embere.

Tavaly egyébként az NFL playoffjában ugyanebben a szakaszban a Bengals nyert a Chiefs ellen, de a Super Bowlban alulmaradt a Los Angeles Rams ellenében.

Az idei Super Bowlban a Philadelphia Eagles lesz a Chiefs ellenfele, érdekesség, hogy az ellenfélnél szerepel Travis Kelce testvére, Jason Kelce.