Vágólapra másolva!
A nyár közepén családon belüli erőszak vádjával letartóztatott NBA-sztárkosaras ügyében új bizonyíték került napvilágra. A Charlotte Hornets játékosára a volt felesége a sztár gyerekei szeme láttára rá akarta törni az ajtót október közepén, pedig a bírósági végzés alapján Bridges nem beszélhetett és találkozhatott volna a volt nejével.

A felvételt október 12-én rögzítették, de csak most kerüt a nyilvánosság elé. Az NBA-sztár Bridges felesége, Mychelle Johnson a két gyermekével együtt látogatta meg Bridgest, hogy a bírósági tiltás ellenére beszéljen vele - derült ki a TMZ oldaláról.

A családon belüli erőszakkal vádolt Bridges azonban még a nyáron kijelentette a bíróság előtt , hogy nem akar kapcsolatba lépni vele, és a bíróság ítélete után nem is beszélhetett vona a nővvel.

A Charlotte Hornets játékosa azt állította, hogy a volt felesége bejelentés nélkül megjelent a hátsó udvarán lévő ajtónál. A nő kiabálva kérte Bridges-t, hogy engedje be, és a pár gyermekei az egész jelenetet végignézték.

A felvételen jól látszik, hogy az egyik gyerek átnyújtott Johnsonnak egy csaptelepre emlékeztető eszközt,

amivel ki akarta ütni a zárat az ajtóból.

Bridges végig rimánkodott a nőnek, hogy hagyja abba, és menjen el. A kosaras szerint október 31-én és egy november 5-én is hasonló módon zaklatta őt a volt felesége.

Bridges ideiglenes lakhelyelhagyási tilalmat kért a bíróságtól Johnsonra, és szerdán a bíróság helyt adott a Hornets játékosának kérésének. Az ügyben a tárgyalást november 30-ra tűzték ki.