Döbbenetes ítélet született a halott Kobe Bryant ügyében

trial Horizontal
Vanessa Bryant (L), wife of the late Los Angeles Lakers basketball player Kobe Bryant, and close friend Sydney Leroux (R) depart the court house in Los Angeles, California, on August 24, 2022, after a verdict was reached in Bryant's federal negligence lawsuit against Los Angeles County. - A jury ordered Los Angeles County to pay $31 million in damages Wednesday over graphic photos taken by sheriff's deputies and firefighters of the helicopter crash that killed basketball star Kobe Bryant. (Photo by Patrick T. FALLON / AFP)
Vágólapra másolva!
A Los Angeles-i bíróság 16 millió dolláros kártérítést ítélt meg a helikopterbalesetben meghalt Kobe Bryantről szóló fényképek nyilvánosságra kerülése miatt. Az özvegy zokogva fogadta a bíróság ítéletét.

Mint arról az Origo is beszámolt, a tragédia után a helyszínen dolgozó tűzoltók és mentők közül jó néhányan fényképeket készítettek a halottakról. Az egyhangú ítéletet hozó kilenc esküdt egyetértett abban, hogy a tűzoltók és mentők a baleset áldozatairól fényképeket készítve és egymás között azt megosztva megsértették Vanessa Bryant magánéletét, és érzelmi szorongást okoztak neki, bár a fotók nem kerültek nyilvánosságra.

Vanessa Bryant felperestársa, Chris Chester, akinek felesége és lánya is a kilenc halálos áldozat között volt, külön 15 millió dollárt kapott.

Az ítélet kihirdetése után Vanessa Bryant az Instagramon ezt a fotót tette közzé:

Az ítélethidrdetés után Vanessa Bryant ezt tette közzé az Instagramon. Forrás: Instagram

Forrás