Saját magát pocskondiázó pólóban ült be a sajtótájékoztatóra az NBA-sztár - kép

Phoenix Suns v New Orleans Pelicans - Game Four GettyImageRank2 Color Image nba Horizontal SPORT BASKETBALL
NEW ORLEANS, LOUISIANA - APRIL 24: Jae Crowder #99 of the Phoenix Suns reacts during the second half of Game Four of the Western Conference First Round against the New Orleans Pelicans at the Smoothie King Center on April 24, 2022 in New Orleans, Louisiana. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Jonathan Bachman/Getty Images/AFP (Photo by Jonathan Bachman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Mondhatni, lábon lőtték magukat az NBA-ben szereplő New Orleans Pelicans drukkerei, amikor a Phoenix Suns egyik játékosának kórusban való szidalmazása után még tovább mentek.

A 31 éves erőcsatár, Jae Crowder tíz NBA-szezonja nevet szerzett magának kérlelhetetlen védekezésével, illetve azzal, hogy ő aztán soha nem szaladt el egyetlen konfliktus elől sem. Karrierje során már megfordult a Utah Jazzben, a Boston Celticsben, a Cleveland Cavaliersben, a Memphis Grizzliesben és a Miami Heatben is, 2020 óta pedig a Phoenix Suns játékosa.

Az idén az alapszakaszt megnyerő arizonaiaknál alapembernek számít a rotációban, népszerűnek azonban csak a déli államban mondanánk, máshol nem sok rajongója van. Például New Orleansban sem, ahol a Pelicans drukkerek így fogadták a két csapat rájátszásbeli párharcának negyedik meccsén:

F*ck Jae Crowder, azaz "b**** meg Jae Crowder" zengett a Replay Center. A két csapat hatodik meccsén még ennél is tovább mentek egyesek, és a szidalmat feltüntető pólóban jelentek meg a meccsen:

Csakhogy a Suns 115-109-re nyert, amivel 4-2-re megnyerte a párharcot, a meccset követő sajtótájékoztatón pedig Crowderen volt a sor, hogy visszavágjon. Ő pedig legjobb módját választotta ennek: beült a mikrofonok és a kamerák elé egy F*ck Jae Crowder felíratú pólóban.

A Pelicans játékosai és szurkolói mehetnek nyaralni, míg a Suns készülhet a Dallas Mavericks elleni főcsoport-elődöntőre.