Vágólapra másolva!
Az NFL-ben szereplő Cleveland Browns csapatának visszavonult amerikaifocistája, Greg Robinson 120 ezer dollár értékű kábítószerrel bukott le egy rendőri igazoltatás során. 

A 2014-es NFL játékosbörze második választottját, Greg Robinson újra letartóztatta a rendőrség, mivel az egykori amerikai focistánál 120 ezer dollár értékű kábítószert találtak - derült ki a TMZ oldaláról.

Greg Robinson nem először került bajba a törvénnyel Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Christian Petersen

A rendőrség információi szerint egy rutinellenőrzés során állították meg a volt sztárjátékos autóját a louisianai Thibodaux városában. A drogot a rendőrség speciálisa kiképzett kutyája (K-9) szagolta ki Robinson fekete Cadillac Escalade-jében.

A hatóságok ezt követően házkutatást tartottak a volt NFL-játékos közeli ingatlanaiban,

és 120 ezer dollár értékű kábítószert foglaltak le. A rendőrők a drog mellett fegyvereket és lőszert is találtak a házban.

Közel 120 ezer dollár értékű drogot találtak a házban Forrás: --TMZ

Robinson nem először keveredett hasonló ügybe: 2020 februárjában hatalmas mennyiségű, 71 kilogrammnyi marihuánával kapcsolták le határellenőrzés során Greg Robinsont és Quan Brayt, a tengerentúli amerikaifutball-bajnokságban (NFL) Indianapolis Colts volt elkapóját. A sportoló akkor 5 év próbaidővel megúszta a dolgot, de ezt már nem valószínű, hogy elkerüli komolyabb börtönbüntetés nélkül.