Eredményes harmadik harmaddal nyert a New York Rangers

Toronto Maple Leafs v New York Rangers GettyImageRank2 national hockey league Horizontal SPORT ICE HOCKEY
NEW YORK, NEW YORK - JANUARY 19: Ryan Strome #16 of the New York Rangers celebrates his third period game winning goal against the Toronto Maple Leafs at Madison Square Garden on January 19, 2022 in New York City. The Rangers defeated the Maple Leafs 6-3. Bruce Bennett/Getty Images/AFP (Photo by BRUCE BENNETT / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A New York Rangers 6-3-ra verte a Toronto Maple Leafs csapatát az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.

A győztes hazaiaknál Adam Fox két gólt szerzett és adott egy gólpasszt, Ryan Reaves ugyancsak kétszer volt eredményes. Az első harmad után a kanadai együttes 3-1-re vezetett, de a New York-iak a másodikban egyenlítettek, a harmadikban pedig újabb három gólt ütöttek. Ezzel a legutóbbi kilenc mérkőzésükből a hetediket nyerték meg.

Ryan Strome a győztes gólját ünnepli Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Bruce Bennett

A Colorado Avalanche sorozatban a tizedik meccsén szerzett pontot

- ezeken kilencedszer nyert -, a szerdai játéknapon az Anaheimet győzte le vendégként 2-0-ra. Pavel Francouz 34 védéssel segítette társait, és második kapott gól nélküli mérkőzését hozta le, mindkét hibátlan teljesítményt a Ducks ellen nyújtotta. Az első két hónapot könyöksérülés miatt kihagyta, így csak a hatodik összecsapását játszotta az idényben és csupán negyedszer volt kezdő.

Magabiztos győzelmet aratott a szerdai játéknapon az Arizona, amely a New Jersey otthonában nyert 4-1-re. A kapuban Karel Vejmelka remekelt, 35 sikeres védést mutatott be.

Eredmények:
New York Rangers-Toronto Maple Leafs 6-3
Anaheim Ducks-Colorado Avelanche 0-2
New Jersey Devils-Arizona Coyotes 1-4