Hardent megszállta a Space Jam szelleme: hihetetlen bénázást mutatott be az NBA-sztár - videó

Brooklyn Nets v Houston Rockets GettyImageRank2 nba Horizontal SPORT BASKETBALL, James Harden
HOUSTON, TEXAS - DECEMBER 08: Eric Gordon #10 of the Houston Rockets defends against James Harden #13 of the Brooklyn Nets during the second half at Toyota Center on December 08, 2021 in Houston, Texas. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Carmen Mandato/Getty Images/AFP (Photo by Carmen Mandato / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Brooklyn Nets 114-104-re kapott ki a Houston Rockets együttesétől az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) szerdai játéknapján. A meccset jól jellemzi a vendég csapat szupersztárjának, James Hardennek a megmozdulása.

A Brooklyn Nets klasszisa az NBA-ben ritkán látható bénázást mutatott be a negyedik negyedben, tízpontos hazai vezetésnél.

A beodobást követően egész egyszerűen nem tudta megfogni a labdát, így a Houston jöhetett ismét. A jelentsort nézve azonnal az 1996-os Space Jam - Zűr az űrben című film jut az ember eszébe,

amikor az NBA-sztárok tehetségét ellopták az űrlények, és végül a legendás Michael Jordan mentette meg a világot, és szerezte vissza a játékosok tudását.

Íme, a Space Jam első részének magyar előzetese: