Vágólapra másolva!
Egy női lacrosse-játékos meghalt, miután egy hotdog-evő versenyen vett részt, de félrenyelt, és fulladozni kezdett. A lányt kórházb szállították, de később már nem tudták megmenteni az életét.

Egészen hihetetlen tragédia történt az Amerikai Egyesült Államokban a hétvégén. Egy fiatal lacrosse-játékos, Madelyn Nicpon egy hotdog-evő versenyen vett részt, de a lány fulladozni kezdett, és később már a kórházban sem tudták megmenteni a 20 éves lacrosse-játékos életét - derült ki a TMZ oldaláról.

Hihetetlen tragédiának esett áldozatul a lány Forrás: TMZ

Madelyn "Madie" Nicpon a Tuft Egyetem lacrosse-csapatának játékosa volt, és a fiatal lány múlt hétvégén részt vett egy evőversenyen, ami végül tragédiába torkolott. A hírforrások szerint

Nicpon fulladozni kezdett, majd később elvesztette az eszméletét. A lányt kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.

Több ezer egyetemi hallgató látogatott el az egyetemi campusba, hogy megemlékezzen a múlt vasárnap elhunyt fiatal lányról. Többen gyertyákat gyújtottak, és mezeket hoztak a kegyeleti helyre.