Igazi nehézbombázókkal támad a UFC hajnali gálája

UFC 247 Jones v Reyes: Weigh-Ins GettyImageRank2 Horizontal SPORT MARTIAL ARTS
HOUSTON, TEXAS - FEBRUARY 07: Derrick Lewis yells on the scale during the UFC 247 ceremonial weigh-in at Toyota Center on February 07, 2020 in Houston, Texas. Ronald Martinez/Getty Images/AFP (Photo by RONALD MARTINEZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Magyar idő szerint vasárnap hajnalban látható majd a világ legnagyobb ketrecharc-szervezetének soron következő gálája, a UFC 265.

A UFC számozott gálájának fő mérkőzése igazi csemege párosítást nyújt minden küzdősport rajongónak. Az a Derrick Lewis lép majd az oktagonba, aki a nehézsúlyú mezőny egyik legjobb KO osztója, és akinek életveszélyesek az öklei.

A „Fekete fenevad" becenévre hallgató harcos, ha nyer, akkor 80%-ban azt kiütéssel, vagy egyéb, a meccset korábban lezáró módon teszi, így elmondható, hogy az ő küzdelmei alatt nem lehet unatkozni.

Lewis ellenfele Cyril Gane lesz a ketrecben, aki ez idáig veretlen, 9-0-s mérleggel büszkélkedhet.

A nehézfiúk előtti mérkőzésen egy igazi legendát, José Aldót láthatjuk majd verekedni, aki sokáig, konkrétan mintegy tíz évig gyakorlatilag érinthetetlen volt az oktagonban. Aztán jött Conor McGregor, majd alig 13 másodperc alatt kiütötte a brazilt, és elvette a pehelysúlyú világbajnoki övet tőle. Utána mintha megtört volna valami Aldóban, de ettől függetlenül igaz, hogy mindig élmény a ketrecben látni a most már 34 éves sportembert.