Nem elég, hogy kikaptak, még a szállodából is kidobták őket az éjszaka közepén

Oregon State v Houston GettyImageRank1 men's college basketball bestof topix Horizontal SPORT BASKETBALL
INDIANAPOLIS, INDIANA - MARCH 29: Jarod Lucas #2 of the Oregon State Beavers reacts against the Houston Cougars during the second half in the Elite Eight round of the 2021 NCAA Men's Basketball Tournament at Lucas Oil Stadium on March 29, 2021 in Indianapolis, Indiana. Jamie Squire/Getty Images/AFP (Photo by JAMIE SQUIRE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Oregon State férfi kosárlabda csapatát a hétfői vereséget követően az egyetemi kosárlabda-liga szervezői az éjszaka közepén rakták ki a szállodából.

Nem elég, hogy a nagy márciusi döntő sorozat, a March Madness véget ért az Oregon State számára, miután a 12. helyen kiemelt észak-nyugati csapat hétfőn a legjobb nyolc között 67-61-re kikapott a másodikként rangsorolt Houstontól, várt még egy megpróbáltatás a játékosokra és a szakmai stábra. Az egyetemi liga, azaz az NCAA ugyanis nem tette meg nekik azt a szívességet, hogy kipihenjék magukat, hanem éjjel 1 óra 15 perckor az egész brigádot szó szerint kipaterolták az indianapolisi hotelből, így az éjszaka közepén repülhettek vissza Eugenbe.

Az NCAA-nek nem ez volt az első otromba húzása az ország legnézettebb sporteseménye során. A San Antonio-i helyszínen (a 64 csapatos tornák regionális szakaszati különböző helyszíneken rendezik) kiderült, hogy míg a férfiak számára egy sportcsarnok méretű bemelegítő és edzőterem áll rendelkezésre, addig a nőknek néhány kézisúlyzó jutott egy kis teremben.

Az NCAA azzal védekezett, hogy nem volt helyük az UTSA Convocation Centerben. A botrány hatására aztán a szervezet meghátrált, és a lányok is megkapták az őket megillető teret és felszerelést.