Tom Brady szégyent hozott a Super Bowl trófeájára

Super Bowl LV GettyImageRank2 SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL
TAMPA, FLORIDA - FEBRUARY 07: Tom Brady #12 of the Tampa Bay Buccaneers celebrates with the Lombardi Trophy after defeating the Kansas City Chiefs in Super Bowl LV at Raymond James Stadium on February 07, 2021 in Tampa, Florida. The Buccaneers defeated the Chiefs 31-9. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az egész világ láthatta azt a videót, amelyben Tom Brady, az NFL-győztes Tampa irányítója egy hajóról átdobja csapattársának a Vicent Lombardi trófeát. Az eset azon az eseményen történt, ahol a tampai csapat győzelmét ünnepelték. Az üggyel kapcsolatban megszólalt a trófeát készító ezüstműves lánya, aki nagyon megharagudott Brady-re.

"Nagyon felidegesített, hogy ezt a trófeát megszégyenítették és nem tisztelték meg. Tom Brady úgy dobálta ezt a trófeát, mintha labda lenne" - mondta Lorraine Grohs, aki Greg Grohs lánya. Greg Grohs ezüstműves mester volt, ő készítette a legelső Vince Lombardi trófeát. Majd így folytatta:

Lorraine Grohs felidézte, hogy az apjának mennyi munkája volt a trófea elkészítésében. Édesapjának kézzel kellett belevésnie az írásokat és a betűket a kupába, amely roppant nehéz és időigényes munka volt.

Arról nincs hír, hogy Brady bocsánatot kért-e már.

Forrás