Hiába kezdett futott touchdownnal Tom Brady, kikapott új csapatával

Tampa Bay Buccaneers v New Orleans Saints SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL bestof topix
NEW ORLEANS, LOUISIANA - SEPTEMBER 13: Tom Brady #12 of the Tampa Bay Buccaneers throws against the New Orleans Saints during the second quarter at the Mercedes-Benz Superdome on September 13, 2020 in New Orleans, Louisiana. Chris Graythen/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A New Orleans Saints legyőzte a Tampa Bay Buccaneerst az NFL 1. játéknapjának vasárnapi mérkőzésén. A pályán két legendás irányító, Drew Brees és Tom Brady játszottak egymás ellen - a szezonban nem utoljára.

Kiválóan kezdett a 43 éves Brady új csapatában. A New England Patriots együttesét a Tampa Bay Buccenaares kedvéért húsz év után otthagyó klasszis futott touchdownjával megszerezte a vezetést a csoportrivális ellen. Hiába a vendégek korai előnye, a Saints mehetett 17-7-es előnnyel a félidőre.

Tom Brady futott touchdownnal kezdett új csapatában, de a Tampa Bay végül vereséget szenvedett Forrás: AFP/2020 Getty Images/Chris Graythen

A mérkőzés későbbi szakaszában már az történt a pályán, amit a Brees vezette hazaiak szerettek volna: Brady két eladott labdájának, és a hazaiak kiváló támadójátékának köszönhetően a Saints végül 34-23-ra győzött, elrontva ezzel Brady bemutatkozását új csapatában.

A hatszoros Super Bowl-győztes irányító korábbi együttese, a New England 21-11-es győzelemmel tudott kezdeni a Miami Dolphins ellen. A Brady helyére szerződtetett Cam Newtonnak pozitívabbra sikerült a debütálása: bár touchdownpassza nem volt, kiválóan mozgatta a támadósort, sőt kétszer ő maga vitte be a labdát a célterületre.

A legtöbb pont a Minnesota Vikings-Green Bay Packers összecsapáson volt, ahol a vendégek a parádézó Aaron Rodgers vezetésével 43-34-re győzni tudtak.

Amerikai futball, NFL, a vasárnapi eredmények:
Atlanta Falcons–Seattle Seahawks 25–38
Baltimore Ravens–Cleveland Browns 38–6
Buffalo Bills–New York Jets 27–17
Carolina Panthers–Las Vegas Raiders 30–34
Detroit Lions–Chicago Bears 23–27
Jacksonville Jaguars–Indianapolis Colts 27–20
Minnesota Vikings–Green Bay Packers 34–43
New England Patriots–Miami Dolphins 21–11
Washington Football Team–Philadelphia Eagles 27–17
Cincinnati Bengals–Los Angeles Chargers 13–16
New Orleans Saints–Tampa Bay Buccaneers 34–23
San Francisco 49ers–Arizona Cardinals 20–24
Los Angeles Rams–Dallas Cowboys 20–17