Vágólapra másolva!
A Netflixen nézettségi rekordokat döntögető The Last Dance rendezője, Jason Hehir a Dan Patrick Show vendége volt. A Michael Jordan és a Chicago Bulls történetét bemutató dokusorozat alkotója elmondta, közel voltak ahhoz, hogy a Utah Jazzből senki se szerepeljen a műsorban.

Hehir elárulta, hogy Stocktont is két évig kellett győzködni, hogy álljon kötélnek, végül az utolsó pillanatban igent mondott. A rendező nem is tudott elrepülni hozzá Spokane-be, mert addigra már fenyegette az Egyesült Államokat a koronavírus-járvány, így egy helyi stáb vette fel az interjút Stocktonnal.

Hehir azt is megosztotta Dan Patrickkel, hogy Karl Malone-t viszont nem sikerült meggyőzniük, hiába próbálták több fronton is elérni. Az NBA örökös pontlistáján második helyen álló erőcsatár a jelek szerint továbbra sem tudta feldolgozni, hogy nagyban Jordannek köszönhetően bajnoki cím nélkül vonult vissza.

John Stockton (középen) beadta a derekát, de Karl Malone (balra) és Bryon Russel (jobbra) nem volt hajlandó szerepelni a The Last Dance-ben Forrás: clutchpoints.com

A Jordan "listájára" felkerülő, a '97-es és a '98-as döntőben rajta (sikertelenül) védekező Bryon Russell sem volt hajlandó nyilatkozni, sőt, ő még csak nem is válaszolt a megkeresésekre. Hehir elmondta, azzal sem tudta őket meggyőzni, hogy felajánlotta azt, hogy együtt álljanak vagy üljenek kamera elé.