Mike Tyson visszatért, elképesztő formában a legendás bokszoló

BOXING-TYSON BOXING-TYSON Horizontal
Heavyweight boxer Mike Tyson (R) lands a punch to the nose of opponent Buster Mathis Jr. during the second round just before knocking him out in the third at the Spectrum in Philadelphia 16 December. AFP PHOTO Timothy A. CLARY (Photo by TIMOTHY A. CLARY / AFP)
Vágólapra másolva!
Mike Tyson, minden idők legfiatalabb nehézsúlyú világbajnoka gőzerővel készül a visszatérésre. Az 53 éves bokszlegenda megosztott egy videót az Instagram-oldalán, ahol éppen pontkesztyűzés közben látható az edzőpartnerével. Mit is mondhatnánk, még mindig elképesztően erős, a sebessége pedig egy fikarcnyit sem kopott.

Nemrég érkezett a hír, hogy a korábbi nehézsúlyú világbajnok ismét edzésbe állt, amit a videóban a I'm back (visszatértem) kijelentéssel meg is erősített.

Tyson mellett minden idők egyik legjobbja, az 57 éves Evander Holyfield is bejelentette, hogy visszatér, és elmondta, hogy nem lenne ellenére egy Tyson elleni harmadik összecsapás.

Holyfield és Tyson kétszer csaptak össze világbajnoki címért, és mindkét csata előbbi sikerét hozta. Először 1996-ban találkoztak, akkor Holyfield kiütéssel nyert, az 1997-es összecsapásukon pedig leléptették Tysont, mivel a csata hevében riválisa fülébe harapott.